Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

maanantai 30. tammikuuta 2012

Elmerin Jädepoksi: Appelsiini-toffee

Elmerin Jädepoksi kuulostaa melko lapselliselta. Olisi nyt käytetty edes p:n sijasta b:tä... Mutta ei takerruta pikkuasioihin sentään. Toffee on tässä jäätelössä käytännössä pelkkänä lisäaineena, samoin suurin osa appelsiinista. Aitoa appelsiinia on sentään siellä täällä maistuvassa hillossa. Lopputulos on melko makea. Toffeen maku on ehdottomasti enemmän pinnalla, mutta appelsiini sentään vähän raikastaa sitä. Maut saisi olla voimakkaampia. Se appelsiinihillo tuolla välissä on hyvää, tuo appelsiinijäätelö on sitten raikasta, joskin hieman mautonta verrattuna toffeeseen. Sanoisin, että jos toffee on sinulle liian makea jäätelömaku, älä koske tähän.

Jälleen Ingmannilta uusi jännä yhdistelmä, ja pisteet siitä että tämä on laktoositon, vaikka onkin erikoisempi maku. Varmaan toffeen ystäviin uppoaa.. ja lapsiin, jotka tykkää makeasta.Itsellä tämä paketinloppu saattaa viihtyä kyllä pakastimessa pidempäänkin.

2 kommenttia:

  1. hyvä juttu että olet aloittanut puhtaan jäätelöblogin. Minulla on myös jonkinverran postauksia mutta jäätelö ei ole pääaiheeni :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Siirryinpä heti selaamaan sinun blogiasi :)

    VastaaPoista