Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

perjantai 17. elokuuta 2012

Ainon karpalokinuski

Kun ensimmäisen kerran maistoin tätä karpalokinuskijäätelöä ensimmäisten ainojen tultua myyntiin, en pitänyt siitä. Karpalon maku on tässä jäätelössä niin aito, että jos ei sen happamuudesta pidä, ei tämä välttämättä ole ykkösherkku. Nyt vähän vanhempana olen alkanut arvostaa tätä ihan uudella tavalla. Kirpakka karpalo sopivan makea kinuski täydentävät toisiaan mukavasti, ja raikastavat tavallisen vaniljajäätelön.

Kinuskia ja karpaloa on jäätelössä ihan mukavasti, mutta voisi olla myös ihan hyvin enemmänkin. Sopivasta kohdasta kun jäätelöä maistaa, ei välttämättä maistu kumpikaan:/ Karpalo on jäätelössä hilloraitoina, sattumia ei juuri ole, mutta maku on selkeästi aito, eikä esanssinen. Tämä jäätelö ei ole liian makeaa, joten sitä voi ihan vahingossa syödä paljonkin ällöttymättä. Lisäksi tämä jäätelö on vähälaktoosinen! Uskaltaisin suositella tätä aikuisempaan makuun tuon karpaloisuuden takia, sillä itseeni se ei ainakaan muksuna vedonnut. Nyt kuitenkin toimii hyvin, ja maku sopii loistavasti myös syksyyn.

En muuten edelleenkään osaa tehdä kunnon jätskipalloja, kuten kuvista näkyy! Vinkkejä saa antaa.. Nyt kun muutto alkaa olla ohi, aloitan kunnon treenin taas, ja postauksiakin toivottavasti tulee taas useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti