Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ingmanin Valkosuklaakuningatar

Tämä on yksi uusista suosikeistani, ja myös verrattain uusi maku. Tavalliseen kuningattareen verrattuna maku on raikkaampi ja pirteämpi. Perusvaniljan puuttuminen tekee paljon! Valkosuklaa ei maistu kovin vahvasti, mikä on oikeastaan ihan hyvä sillä en itse ole sen suuri fani, mutta se tuo kuitenkin juuri sopivan muutoksen jotta peruskuningatar maistuu ihan uudelta ja erilaiselta. Tämä on oikea herkuttelujäätelö, mutta se ei ole sellaista jota voisi vetää puoli pakettia kerralla. Tai toki voisi, mutta tätä haluaa säästää seuraavaankin kertaan!

Ukonäöltään jäätelö ei juuri eroa kuningattaresta muutoin, kuin että vaniljan kirkas valkoinen on muuttunut pehmeämmän luonnonvalkoiseksi. Ingmannilta kyllä loistava päivitys vanhaan perusmakuun, tosin ainut miinus on se, että tämä ei ole vähälaktoosinen. Kuningattaret kuitenkin olivat ensimmäisiä saatavilla olevia laktoosittomia, tai edes vähälaktoosisia makujäätelöitä. Mutta pisteet silti Ingmannille pirteästä ideasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti