Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

lauantai 18. helmikuuta 2012

Ingmanin Piparminttu-suklaa

Tästä jätskistä tulee ihan ekana hyvin hento mariannekarkkifiilis, ja piparmintun maun tunnistaa selvästi. Itseasiassa toinen heikosti mieleen tuleva on fazermint konvehti. Suklaakastike oli joukossa yllättävän toimiva. Se oli sopivan pehmeä, toisin kuin esimerkiksi Pirkan minttusuklaajäätelössä, jossa suklaakastike oli jäätynyt ja kova raita jäätelön sisällä ja haittasi jopa leikkaamista. Tässä jäätelössä se on sopivan täyteläinen.

Vaikka vanilja on makuna melko tylsä, se tasoitti hyvin piparminttujäätelöä. Melko varmasti tämä jäätelö olisi ollut aivan liian makeaa ja piparminttuista ilman sitä. Nytkin pelkästä piparminttujäätelöstä koostuneen kulman haukkaus toi vahingossa pieneksi hetkeksi mieleen piparmintun makuisen purukumin. Suklaa lisää myös juuri sopivasti "tummempaa" makua. Täyteläinen ja pirteä jäätelövaihtoehto, jos piparmintusta tykkää. Minttujäätelöstä tämä piparminttu eroaa ainakin sen verran että minttuinen maku on selvästi voimakkaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti