Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ingmanin sitruunalakritsipaketti

Tämä tuttavuus on jäänyt näköjään bloggaamatta, vaikka otin kuvatkin. Kyseessähän on siis perus lakritsikermajäätelöstä tehty päivitetty versio jossa vaniljajäätelö on korvattu sitruunajäätelöllä. Sitruunaosuus on pirteän keltaista sirtuunan makuista jäätelöä, ja lakritsiosuus jonkinnäköistä lakritsikastiketta raitoina. Sitruuna toimii jäätelönä näköjään loistavasti! Se on mukavan raikas ja pirteä, mutta ei liian vahva. Itse en erityisemmin sitruunoista perusta, mutta tässä jäätelössä se toimi todella hyvin! Jos tätä saisi pelkkänä sitruunajäätelönä, tietäisin mitä nassuttaisin kesähelteillä.

Toisaalta taas lakritsi tuntui tässä versiossa maistuvan tavallista lakritsijäätelöä vahvemmin, ja koska en lakritsista ihan niin paljon perusta, se esti tätä jätskiä kokonaisuutena nousemasta suosikkilistalle. Jos tykkää lakritsista, on tämä ehdottomasti virkistävä ja piristävä vaihtoehto tavalliselle lakujäätelölle. Etenkin jos se ainainen vanilja tympii. Sitruunan ystävälle sitruunaosuus saattaa jopa olla hitusen liian laimea, mutta jos vähempikin maku riittää, on tämä loistovalinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti