Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Toffeekinuski Pingviini

Toffeekermajäätelöä kinuskiraidoilla. Minulla oli pienet ennakkoluulot tätä kohtaan, sillä toffee on minusta itsessään hieman ällömakea ja tunkkainen jäätelömaku. Kinuski toi tähän kuitenkin hitusen särmää, eikä makeus haitannut niin pahasti. Kokonaisuutena hitusen parempaa kuin odotin, tosin en odottanut suuria. Tämä maku ei ollut mikään maisteltava herkkumaku jota teki mieli säästää seuraavallekin päivälle, vaan sellainen jota pystyi suht helposti syömään puoli pakettia ohimennen.

Ehdoton plussa siitä, että kyseessä oli laktoositon maku, joka ei ollut kevyt versio eikä muutenkaan vesitetty. Maku oli täyteläinen, ja kastiketta oli reilusti. Jälkimakukin oli mukavan jäätelöinen, eikä pahvinen, niinkuin kevyttuotteissa. Makuna toffee ei ole suosikkejani, mutta uskon toffeen ja kinuskin ystävien nauttivan tästä, etenkin jos kaipaa jäätelöltään makeutta. Mukava perusjäätelö, vaikka onkon makuyhdistelmänä aika uusi Pingviinituoteryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti