Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

lauantai 25. helmikuuta 2012

Pirkan Minttu-suklaa


Vähän erilainen postaus, sillä tästä ei ole varsinaista annoskuvaa. Johtuen siitä että halusin postata tämän jäätelön, mutta olin maistanut sitä ennen blogin aloitusta enkä halunnut ostaa enää uutta pakettia. Kertonee jotain? Kuvassa oleva annospallo on kuitenkin aika lähellä totuutta, joskin siitä ei suklaakastikeraitoja erota. Varsinaiseksi Minttusuklaaksi ei tätä voine sanoa, sillä kyseessä on pelkkää minttujäätelöä suklaakastikkeella. Ulkonäöllisesti suklaa oli siellä kutakuinkin samalla tavalla kuin Ingmanin piparminttusuklaassa, tosin jostain syystä tässä pirkan jäätelössä se suklaakastike oli jäisenä niin kovaa että häiritsi leikkaamista jopa hieman eikä ollut kovin nautittavaa lusikoida ennen kuin se vähän pehmeni.

Minttu oli ihan raikas, ja täyteläisempi kuin kevyessä Valion minttu-suklaa versiossa. Väriltäänkin se oli tummempaa. Olisin kuitenkin kaivannut tähän suklaajäätelöä mintun kaveriksi, tai ainakin vähemmän kovaa suklaakastiketta. Mintun ystävälle hyvä valinta, suklaan ystävälle ei välttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti