Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ingmannin Päärynätoffeepaketti


Pakkauskuvaa ei nyt ole, mutta kyseessä on siis tämä jäätelö. Pakkaus lupaa päärynäkermajäätelöä ja toffeerouheta. Pakkauksen kuvassa toffeepalat näyttävät paljon tummemmilta, kuin mitä ne todellisuudessa olivat. Itse jätskipalasesta ne juuri ja juuri näkee! Muutenkin jätski on vähän pliisumman näköistä kuin pakkaus lupaa. Ja on se makukin aika pliisu!

Päärynä ei ole makuna yleensäkään kovin voimakas, ja aika peruspäärynäjäätelöä tämä siinä mielessä onkin. Maistuu ensimmäisellä haukkauksella vähän, sen jälkeen saa maistelemalla maistella että huomaa edelleen sen päärynäisen (esanssisen) maun. Toffee on mukana miedonmakuisina, hieman ärsyttävinä ja hampaisiin takertuvina "roskina" jotka lisäävät hieman ällömakeaa sivumakua, mutta maistuvat muuten yllättävän heikosti. Kokonaisuutena koko jäätelö on kovin pliisu ja mauton. Eikä kyse ole edes kevytjäätelöstä, vaan ihan kunnon kermajäätelöstä! Päärynäjäätelön ystävälle tämä toimii kivana vaihteluna varmasti. Makua hakeville ja toffeen ystäville voi olla pettymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti