Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pingviini, vaniljainen pullamurupikari


Piti käydä kattomassa vaan ärrältä postikortteja, mutta kuinkas sit kävikään. Omituinen uutuusjätskimaku nökötti niin sopivasti jätskialtaassa, ja annoskokokin oli just sopiva pelkkään testaamiseen (jätskin syömiseen 100g on liian vähän). Vaniljainen pullamuru sisälsi selosteen mukaan vaniljajäätelöä, kardemummakastiketta ja jogurttikuorutettuja keksipaloja. Ja se ihan oikeasti maistui pullalta. Keksit oli mukavan rapeita, joskin aika mauttomia. Silloin tällöin maussa vivahti pieni piparimaisuus mutta kyllä se päälimmäiseksi pullalta maistui. Kardemummakastiketta en oikeastaan pikarista löytänyt, pikemminkin vaan näytti siltä kuin itse jätski olisi ollut maustettu peruskardemummalla. Ei kastiketta.

En ole ihan varma, tykkäsinkö tästä vai en. Kaikenmaailman keksit ja mausteisuus vievät vähän jäätelöltä sitä raikkautta, ja alan olla melko kyllästynyt perusvanilijaan. Ehdottomasti kuitenkin mielenkiintoinen maku. Ja annoskoko on sellainen että kuka tahansa voi ostaa pikarin ja maistaa tarvitsematta pelätä että jää pakastimeen roikkumaan, eikä hintakaan ollut hurja. Suosittelen kaikille keksijäätelöiden ystäville kokeiltavaksi, ja tietysti ihan vaan uteliaille ja kokeilunhaluisille. Tämmösissä purkeissa pitäisi muistakin erikoisemmista mauista saada maistiaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti