Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pingviinin laktoositon mansikka

Juhannuksena pääsin taas perinteisten jäätelömakujen äärelle, kun kävin vanhempien luona. Pingviinin perusmansikka on nyt myös laktoosittomana! Eikä edes mikään vesitetty versio, niinkuin suklaa jossa ei ollut suklaahippuja, vaan ihan kunnon mansikkajäätelöä hillolla. Toki tietysti suklaahiput ovat laktoosisia, ja mansikkahillo ei, joten se ehkä vaikuttaa. Mutta tosiaan tämän mansikan maku ei eroa laktoosisesta vaihtoehdostaan juuri ollenkaan, ja hilloa oli perus pakettijäätelömäärä, eli ihan hyvin. Mukava perinteinen peruspakettijäätelömaku laktoosittomana, ei yllätyksiä oikeastaan positiiviseen eikä negatiiviseen suuntaan. Hyvin tehty laktoositon versio.

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos voisit tehä arvostelun jostai lidlissä myytävästä uudesta mcennedy american style - jäätelöstä. Ne on samantyylisiä kun ben&jerry'sit mutta puolet halvempii! (: tää blogi on muute tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Täytyykin hyökätä Lidlin jätskialtaille heti kun saan pakastimeen vähän tilaa ja muuton alta pois:)

      Poista