Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Fazerina tuutti

Tästä se alkaa, kevään jätskiuutuudet alkavat olla täällä. Ja tässä on yksi mikä kiinnitti nopeasti huomion. Tykkäätkö Fazerina suklaasta? Tässä on jätskituutti sinulle. Suklaajäätelöä höystettynä Fazerinasuklaan makuisella suklaalla. Maku on ihan täsmälleen oikea ja selkeä, ei ollenkaan liian mieto. Appelsiinitryffeli siellä maistuu, eikä suklaatäytettä ole säästelty. Pinnan lisäksi sitä löytyy myös tuutin sisältä. En välttämättä hellepäivänä tätä söisi virkistyäkseni, sillä on tämä senverran tukuisaa ja suklaista, että ennemmin tästä tulee jano ensin. No, mieti palaa fazerinasuklaata kesähelteellä:)

Ainoa miinus on noin pieneksi tuutiksi korkeahko hinta (mutta toisaalta onhan tuo kyllä aika herkkua!), ja se että tuutin "pohjasuklaa" on sitä samaa suklaata mitä kaikissa muissakin tuuteissa on. Itse en ole sen tuutin kärkeen jäävän suklaa"tulpan" suuri fani, ja olisi ollut huippuhieno yllätys jos se olisi tässä korvattu fazerinan makuisella suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti