Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pirkan tervapakettijäätelö

Tervan makuista jäätelöä ja paksulti tervan makuista kastiketta. Pirkkajäätelöksi oikein laadukkaan oloista eikä mausteissa oltu säästelty. Jos tykkäät tervan mausta ja tuoksusta, niin tässä on jäätelö sinulle. Tuoksu ja maku ovat hyvin voimakkaita, ainakin paljon voimakkaampia kuin mitä jäätelöltä odotin. Ja kun tosiaan kastikkeen lisäksi myös itse jäätelö maistuu tervalta...

Täytyy myöntää että tämä oli ensimmäinen maistamani jäätelö ikinä, jota sain syötyä vain kaksi pientä lusikallista! Onneksi en itse ostanut pakettia, se olisi pakastimessa vielä ensivuonnakin ellen olisi saanut syötettyä kavereille. Itse en pidä tervan mausta, vaikka tuoksu onkin mukava. Tuoksun tunnistaakin heti kun paketin ottaa esille. Mutta maku on senverran vahvasti tervainen, että huhhuh. mutta jos tervasta tykkää niin kuulemma kelpaa loistavasti. Mikä minä olen sitten makuasioista kiistelemään?

2 kommenttia:

  1. Olisi kivaa kuulla sun kommentti Ingman Creamyn uudesta mudcake-jäätelöstä!

    VastaaPoista
  2. Tämä täytyy pistää listalle ehdottomasti:) Postausta saattaa joutua hieman odottamaan sillä pakastimessa on vielä paljon blogattavaa jäljellä, mutta ehdottomasti listalle, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista