Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Nestlen Oma mansikka pikari (ja puikko)

Minun piti tehdä tästä yhteispostaus Oma mansikka jäätelöpuikon kanssa, sillä se oli viimekesänä yksi helteisen ajan suosikeistani. Jostain syystä en vaan löytänyt kaupoista kyseistä puikkomakua vaikka kuinka etsin, joten luovuttaa piti, ja nyysiä kuva muualta ja kertoa ulkomuistista.

Kuvan © pingviini.fi
Oma Mansikan vajaan puolen litran pikarissa on tosiaan mansikkajäätelöä isolla M:lla. Pakkaus lupaa 36% mansikkasorbettia ja 1% mansikanpaloja. Itse jäätelökin on mansikkaisen makuista. Tämä jäätelö maistuu ihan oikeasti mansikalta, eikä esansseilta! Maku oli hyvin samanlainen kuin aiemmin mainitussa saman merkin mansikkajäätelöpuikossa, jossa mansikan osuus oli jopa suurempi mansikkaisen kuorrutteen vuoksi. Se sisältää Pingviini.fi:n mukaan Mansikkasorbettikuorrutetta (40%) ja mansikkakermajäätelöä, jossa mansikkakastiketta (13%) ja mansikanpaloja (1%), mikä tekee siitä vielä mansikkaisemman.

Jos tykkäät mansikan mausta, nämä jäätelöt on sinulle. Ehdottomasti!

En pysty ymmärtämään miksei tuota jäätelöpuikkoa nyt mistään enää tunnu löytävän! Ehkä kesän tullessa valikoimat taas monipuolistuvat, mutta toisaalta kaupoista on kyllä löytynyt vastaavia vadelma- ja mangopuikkoja, ja luulisi mansikan nyt makuna olevan enemmän menevää kuin nuo kaksi. Mutta jos tuota taas alkaa löytyä/löytyy niin se on kyllä aivan mahtavan raikas vaihtoehto suklaakuorutteisille jäätelöpuikoille kunnon hellepäivänä.

Ja mitä tuohon pikariin tulee, niin maku on samanlainen ja jäätelön määrä on suurempi. Sorbetti ei ymmärrettävistä syistä ole nyt kuorrutteena vaan sekaisin tuolla varsinaisen jäätelön joukossa. Puolen litran annoskoko on pikarina hieman liian iso, sillä sitä on vaikea jakaa ja toisaalta nihkeä jättää kesken ja laittaa hieman sulanut loppu pakastimeen. Ja vaatii kunnon jätskinälän että tuon viitsisi kerralla vedellä. Hauskana lisäkuriositeettina muuten, pikarin kyljessä lukee että se sisältää 5 annosta. Kahdessahan tuo menisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti