Jätskiä?

Syön jäätelöä ja kerron mitä tykkäsin. Tarkoitus olisi ehkä myös vertailla eri valmistajien samoja makuja. Tai sitten vaan valittaa, jos joku ei ole hyvää. Täysin puolueellisia mielipiteitä jaossa, ja melko hitaaseen tahtiin, sillä edellinen jätski pitää saada alta pois että viitsii ostaa seuraavan. Eli jos olen arvostellut täällä jotain hirveää, seuraavaa postausta saa odottaa vähän pidempään.

perjantai 18. toukokuuta 2012

Ingman Creamy Mudcake


Browniepala ruokalusikassa
Blogiin tuli jokin aika sitten ensimmäinen jätskiehdotus, ja pitihän se toteuttaa. Tässä siis lukijan toiveesta Ingmanin Creamy Mudcake.Tässä on kyllä niin tuhdin suklaista jäätelöä että oksat pois. Pinnalla olevat kastikeraidat ovat ohuita ja rapeita, mutta itse jäätelössä varsinkin hetken pehmenemisen jälkeen kastike on täyteläistä ja pehmeää.

Itse suklaa on hitusen tummemman makuista kuin perussuklaajäätelöt, joskaan ero ei ihan huisin merkittävä ole. Kastikkeen ja Browniepalasten kanssa yhteistyössä jätski muuttuukin sitten suklaisimmaksi ikinä maistamakseni jäätelöksi. Tämä on kyllä ehdoton suklaanystävän valinta. Kyllä, aivan kuten pakkaus lupaa, mukana on ihan oikeasti aidon makuisia ja tuntuisia brownienpalasia. Eikä edes minään rouheena, vaan iha kunnon paloina jotka saattavat halkaisijaltaan lähennellä jopa senttiä. Suklaajäätelöä maustettuna suklaakakulla ja suklaakastikkeella. Huh!

Kaiken komeuden päälle tämä kyseinen jäätelö on vähälaktoosinen! Hienoa kun uutuusmakuja saadaan laktoosivammastakin kärsiville. Tumma suklaa nyt on muutenkin aina ollut maitosuklaata vähälaktoosisempaa, mutta ei se vähennä riemua, sillä muutama muukin uusista Creamy jäätelöistä on vähälaktoosinen. Taidan tietää mitä kokeilen seuraavaksi...

Tai no, seuraavaksi lähden kohti Japania ja viivyn siellä kaksi viikkoa. Sinä aikana blogiin ei tule postauksia, mutta matkan jälkeen kokoan varmasti blogiin japanispesiaalin maistamistani japanilaisista jäätelöistä.

1 kommentti: